سلام میدونم سوالم پیش پا افتاده شاید هم خنده دار باشه
ولی وایمکس و مودم های ان برای پی سی هست یا موبایل یا هر دو؟
قیمت ها به ریال است؟
Printable View
سلام میدونم سوالم پیش پا افتاده شاید هم خنده دار باشه
ولی وایمکس و مودم های ان برای پی سی هست یا موبایل یا هر دو؟
قیمت ها به ریال است؟
نه بابا این حرفا کدومه ! سوال پرسیدن عیب نیست !نقل قول:
WIMAX و مودم هاش واسه PC است. فعلا موبایل ها Wi-fi دارن که با WIMAX فرق داره !
قیمت ها به ریال است ! :1. (21):
به نظر من :
- 1.مودم بسیار بی ریختی داره ! حداقل اون مدل ثابتش .
- 2.قیمتش هم که گول زنندست . یعنی میگه هر مگ 10 تومن و به عبارتی داره ماهی 10000 تومان واسه 1 گیگ میگیره !
- 3. قیمت نا محدودش هم گرونه ... در کل با 45 هزار تومان در ماه میشه ADSL یا وایرلس خیلی بهتری گرفت !
البته نمیشه زود قضاوت کرد ولی فکر نکنم چیز جالبی باشه
راستش به نظر من با این قیمتها قدرت رقابت با وایرلس یا ADSL را نداره و تنها بدرد کسانی میخورد که به دو مورد بالا دسترسی ندارند.
در صورتی که پهناباند تموم بشه هزینه به صورت هر مگ 10 تومن در میاد ! Understand ؟نقل قول:
- 2.قیمتش هم که گول زنندست . یعنی میگه هر مگ 10 تومن و به عبارتی داره ماهی 10000 تومان واسه 1 گیگ میگیره !
چند تا نکته جالب در سایت ایرانسل :
با این قانون مسخره بالایی که همه آشنا هستند ! پس میشه گفت که تمام ملت سرکارن که بتونند پهناباند بیش تر از این مقدار استفاده کنند و بازم هم همون محدودیت ها !نقل قول:
آیا محدودیتی در انتخاب سرویس برای کاربران خانگی وجود دارد؟
بله. کاربران خانگی حداکثر می توانند از پهنای باند kbps 128 استفاده کنند.
این بالایی به معنی عدم تضمین پهناباند و قانون جنگل !نقل قول:
سرعت ارتباط مستقیم با ازدحام شبکه دارد، در صورتی که در زمان اتصال ازدحام کاربران در شبکه بالا باشد شما با اندکی افت سرعت مواجه خواهید شد و در شرایطی که شبکه خلوت باشد سرعت شما ممکن است بیشتر از حد معمول باشد.
این بالایی هم که اصلا تعجبی نداره ! :great:نقل قول:
بله مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران و طبق دستورالعمل قوه قضاییه دسترسی به سایت های تعیین شده توسط این نهاد مجاز نمی باشد.
یه مورد بسیار جالب تر رو بعدا بهتون میگم ! :Love-PCN~!:
مطمئنید ؟ نوشته که 64 تعرفه ی ماهیانه ندارد و پهنای باند رایگان هم نداره !!نقل قول:
یعنی فقط داره پول مگابیت رو میگیره ! یعنی 1 گیگ 10000 تومن !!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
حرف شما صحیح است ولی من منظور پهناباند های بالای 64Kb بود ! هزینه پهناباند 64Kb همین میشه که شما نوشتید :1. (21):نقل قول:
میشه بگین 128 سرعت دانلودش چنده ؟ و باسه مایی که نمیتونیم از ADSL استفاده کنیم آیا 128 میصرفه یا نه ؟
غیر از ایرانسل دیگه چه شرکتی خدمات وایمکس میده ؟
تا حالا کسی با وایمکس کانکت شده یه توضیح کلی در موردش بده
مرسی
به نظر من اگه بتونی وایرلس بگیری خیلی به صرفه تر در میاد من الان یک 192kb نامحدود دارم ماهی 26500 که به نظر من خیلی به صرفه تر هستش.نقل قول:
من یک مدتی از DialUp استفده میکردم قبض تلفن من چیزی حدود 70-80 تومان میامد . حالا با این WimaX مقایسه کنید ببینید قیمتها برایتان میصرفه یا نه.
از لحاظ کلی به نظر من اینترنت تنها موقعی به صرفه است که سرویس نا محدود باشه و بابت حجم از شما هزینه ای دریافت نشه.
سلام بچه ها خسته نباشید
یک سوال من در اهواز زندگی میکنم و ADSL در منطقه ای که زندگی میکنم سرویس نمیده وایرلس هم قیمتش نسبت به قیمتی که در پست آخر گفته بود اینجا خیلی زیاده (128 نامحدود 40 تومن) به نظر شما میسرفه وایمک ایرانسل با محدودیت بگیرم یا نه فقط هم برای آنلاین بازی کردن WOW میخوام
لطفا جواب بدین
مرسی:1. (29):